Για οτιδήποτε επείγον

για οποιαδήποτε ανθρώπινη ανάγκη, για οτιδήποτε επείγον στείλτε κείμενο στο doinakis at gmail.com

25/09/24

Ο Θοδωρής χρειάζεται την βοήθεια μας

Ο Θοδωρής από την Άρτα χρειάζεται την βοήθεια μας. Τον τελευταίο χρόνο η ζωή του όλη είναι το δωμάτιο ενός νοσοκομείου. Έχει ξεχάσει τις παρέες του, το σχολείο, τις βόλτες. Πάσχει από ραβδομυοσάρκωμα.

Πριν από λίγα χρόνια είχε παρατηρήσει κάποια «σπυράκια» στην γεννητική του περιοχή τα οποία δεν θα αναφέρει δυστυχώς ποτέ στους γονείς του για να μην τους ανησυχήσει, καθώς εκείνη την περίοδο η οικογένεια του αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες. Δυστυχώς τα πρόβλημα για την οικογένεια του ποτέ δεν τελειώνουν και έτσι πολύτιμος χρόνος περνάει.

Κάποιους μήνες μετά ο όγκος του Θοδωρή έχει φτάσει πια να είναι μεγάλος σαν αυγό και ο Θοδωρής μη αντέχοντας πια ζητά βοήθεια. Τότε επιβεβαιώθηκαν τα άσχημα νέα και για τον Θοδωρή. Καρκίνος - ραβδομυοσάρκωμα 

Από τότε νοσηλεύεται στην Αθήνα δίνοντας την δική του μάχη πάντα με αισιοδοξία, παρά τα προβλήματα και τις ατυχίες!

Η κατάσταση είναι πολύ αγχωτική και πολύ άσχημη. Πίσω στην Άρτα έχουν μείνει τα αδέρφια του Θοδωρή. Η μητέρα τους, που ούτως ή άλλως δυσκολευόταν οικονομικά, πλέον έχει μείνει εντελώς μόνη της στη ζωή και αδυνατεί να ανταπεξέλθει στα έξοδα που έχουν προκύψει εξαιτίας της μετακόμισης στην Αθήνα για τις θεραπείες του παιδιού. Έχουν συσσωρευτεί και αρκετά χρέη. Χρειάζονται ένα χέρι βοήθειας αυτή την στιγμή! 

Εμείς μπορούμε να τους βοηθήσουμε και να δώσουμε και την ελπίδα στον Θοδωρή και την μητέρα του ότι έχουν να παλέψουν μόνο με την αρρώστια του και με τίποτε άλλο!

Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω λογαριασμό που ανοίχτηκε για αυτόν τον σκοπό:
ALPHA BANK
IBAN : GR9401407010701002002029468
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.

Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου